Retreat specialist

“Ik doe niets liever dan mijn passies delen met anderen. Het leven, mensen en mezelf leren begrijpen door nieuwe ervaringen op te doen. Dat is mijn manier. Iedere keer opnieuw. Avontuurlijk én met een open mind. Mijn liefde voor reizen, yoga en spirituele groei en het delen van mijn eigen ervaringen kan ik helemaal kwijt in mijn baan als Retreat Specialist bij Happy Soul Travel”.

Dagelijks adviseer ik reizigers over onze inspiratiereizen, weekenden en retraites wereldwijd. Programma’s en arrangementen waar het gaat om verbinding maken met jezelf met behulp van o.a. yoga, Mindfulness, ayurveda & detox. Omdat we alle bestemmingen eerst zelf bezoeken en beoordelen voordat we ze aan jou aanbieden ben je verzekerd van een Happy Soul! We hebben de mooiste selectie van meest bijzondere programma’s voor je samengesteld, aangeboden bij kleinschalige accommodaties met een ziel. Er worden uitsluitend super healthy maaltijden bereid met zoveel mogelijk lokale biologische producten. We werken samen met docenten en inspirators die vanuit hun hart werken en dát ga je ervaren!

Happy Soul Travel

Door de vele keuzemogelijkheden op internet is het soms lastig om te beoordelen of de kwaliteit van aangeboden vakanties ook daadwerkelijk is zoals een website beschrijft of om de juiste keuze te maken voor een programma dat op dit moment precies biedt wat jij nodig hebt. Bij Happy Soul Travel geven we daarom persoonlijk advies op maat en ben je verzekerd van optimale kwaliteit omdat we alle locaties eerst zelf bezoeken. Simpelweg omdat we niets liever doen dan onze passie met je te delen. Bezoek de website voor meer informatie: www.happysoultravel.nl of neem contact op via: info@happysoultravel.nl